Sometimes

"Sometimes you have to forget what you want, to remember what you deserve"

/N


Twenty forever

Belönade mig själv med en ny parfym idag, har gått & luktat på den ett tag och idag blev den min. Det blev twenty forever från make up store.

"The dance floor and late nights keep me busy. Tythms, flashing lights and the city keep me going. I'm looking for someone to keep me company during late nights.."

  • Top notes: Bergamot, Black currant, Freesia
  • Mid notes: White Orchid, Apple blossom, Fresh rose
  • Base notes: Sandalwood, Musk, Amber
  • Anledningen till att jag belönade mig med denna är...

    /N


    Today is the day

    Hej & hallå!

    Idag gäller det! Solen skiner och fåglarna kvittrar utanför fönstret.. Sitter i köket & försöker hitta insperation tills dagens tävling. Tror jag har ett litet hum om vad jag kan göra, men det är ju svårt när man inte vet vilka färger man får använda sig av. Men det löser sig säkert, om inte annat är det en bra övning för min framtid!

    Nu ska jag se till att hoppa in i duschen så jag hinner göra mig iordning & äta en ordentlig frukost så jag orkar med dagen! Senare ikväll blir det vinmys, middag & utgång med några tjejkompisar. Mys på högsta nivå! Hörde jag klackarna i taket?

    /N

    Insperation

    Börjar blir smått nervös inför morgondagen.. Känner inte att jag har övat tillräckligt & är rädd att insperationen är som bortblåst imon med! Det är mycket som kan gå fel, men jag måste fokusera på att minst lika mycket kan gå bra & bli rätt. Våga, Var dig själv, insperera, vinn!!!

    /N


    One big desire

    Kunde inte bestämma mig för vilken färgkombination som jag ville ha på sminket igår, så det fick bli lite blandat ;)






    Haha gött att jag har pyjamas på mig på bilderna & ofixat hår.. Men vafan gör det?! I n g e n t i n g! :D Tänk vad bra!

    Produkter jag har använt:

    Foundation: Matte milk
    Concealer: Cover all blue & red
    Powder: Loose milk
    Blush: Power & m/s glam peach (som highlighter)
    Eyeshadow: Pacific (blå), Ozone (grönblå), Regent (grönguldig), Glam peach (terrakotta), Bronze (guld)
    Eyeliner: Kubiss fine liner
    Eyepencil: H&M Black
    Mascara: Isadora build up extra volume
    Eyebrow: Tri brow
    Additional products: Quick fix (som primer)

    Om inte annat anges så har jag använt make up stores produkter.

    /N


    2012-03-20

    Godmorgon!

    Det var ju det där med att logga in på mailen & ha ett jobb i inboxen! Japp, det hände mig idag igen :D Så nu har jag jobb fram tills oktober!! Haha rätt gött, bortsett från att jag inte är ledig något denna sommaren heller... Jag får la gå runt & vara blek 1 år till, eller så köper jag mig ett solkort på gymmet istället ;) Så får det nog bli & vem vet, om jag sparar en del så kanske jag kan ta en resa i oktober? Eller långsemester i Thailand i december? Får nu suga på den karamellen ett tag & känna efter vad som känns bäst :)

    Nu ska jag fixa iordning mig lite och ringa några samtal, innan det är dags för att ge sig ut på vägarna & övningsköra!

    /N

    Before I die..

























    /N

    2012-03-19

    Hej måndag & ny vecka!

    Fick en härlig kickstart på denna dagen.. Vaknade med mycket spring i benen & kände att jag ville få gjort något.. Har redan gjort om hela lägenheten i helgen & shoppat dagarna långa! Gjorde mig en kopp kaffe & satte mig vid datorn för att leta jobb (Är arbetssökande för tillfället, vilket är sjukt tråkigt) Fick då tanken "Tänk att sätta sig vid datorn, bestämma sig för att man ska ha ett jobb & så får man det.. Tänk var enkelt!"

    Haha det var nästan lika lätt sagt som gjort. Loggade in på min mail & såg att jag hade fått ett mail angående ett jobberbjudande, dock bara 4-6 veckor, men det är ju bättre än inget alls. Jag har varit på den arbetsplatsen tidigare & trivdes som fisken i vattnet! Chefen ville att jag skulle höra av mig omgående & undrade när jag kunde börja. Nu ränker jag.. haha! Ska ringa honom senare & se hur det blir :)

    Kollade nästa mail, som också innehöll roliga nyheter.. Jag har nämligen blivit nominerad av någon till mix megapols tjejplan! Tänk vad kul att få åka med, men då gäller det att de ropar upp ens namn & att man är den första som ringer in! Nu håller jag tummarna varje morgon resten av veckan!

    På tal om tävlingar & att hålla tummarna, så ska jag faktiskt delta i en tävling nu på lördag! Börjar känna mig lite smått nervös, då jag verkligen verkligen v e r k l i g e n vill vinna! Haha min framtid hänger typ på den.. Nu blev ni allt nyfikna va? ;) Lovar att jag ska berätta mer om den senare i veckan :)

    Nu ska jag ta & fixa lite frukost, bättre sent än aldrig!

    /N


    RSS 2.0